alhydran

TORUS PHARMA

Stăpânește puterea informației medicoștiințifice pentru a fi tratat inteligent!

TORUS PHARMA este o companie înființată în anul 2013 care activează în domeniul farmaceutic printr-o echipă de profesioniști cu experiență vastă în piața farmaceutică, cu rezultate dovedite în domeniile oncologie, ginecologie, ATI, endocrinologie, dermatologie și chirurgie plastică.

TORUS PHARMA este un furnizor de servicii pentru companii farmaceutice precum și pentru companii care furnizează servicii, echipamente și dispozitive medicale care doresc să intre pe piața din România. TORUS PHARMA lucrează în parteneriat cu diverse companii din Europa identificând pentru acestea oportunitățile de business, asigurând suport în lansarea pe piața din România și asumând riscurile inerente oricărei intrări pe piață.

Furnizăm clienților noștri multiple servicii care includ analize de piață, înregistrări, sales & marketing, distribuție, consultanță în domeniu farmaceutic.

Acordăm o deosebită atenție profesioniștilor în domeniul sănătății și pacienților lor prin programe de educație medicală continuă în domeniul oncologiei – un domeniu extrem de alert în inovație, în cercetare/dezvoltare și în domeniul screeningului prenatal în vederea certificării FMF în acord cu ultimele tendințe în domeniul materno-fetal.

Amestecul unic de inovație, calitate și experiență in marketing este baza unei platforme stabile care furnizează un angajament pe termen lung în fața clienților noștri și o satisfacție reciprocă completă.

TORUS PHARMA iși ia angajamentul de a aduce pe piața românească medicamente, servicii medicale și dispozitive medicale de top în dorința de a asigura soluții terapeutice optime pacienților.