Servicii Business to Business - Parteneri

Servicii

Servicii complete Business to Business

Servicii: Marketing & Medical

Ne adaptăm rapid la progresele din tehnologie și legislație și identificam metodele care determină rezultate reale.
Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a oferi procese și cadre de marketing inovatoare, printre care se numără:
  • Cercetare de piață și activități prelansare
  • Elaborarea de planuri strategice de brand
  • Identificare poziționare și mesaje-cheie
  • Dezvoltarea de materiale de marketing
  • Modele de prognoză
  • Segmentarea și targetarea clienților
  • Dezvoltarea liderilor de opinie
  • Training-uri medicale
  • Conferințe
  • Implementarea strategiei de marketing
Departamentul de marketing are scopul de a dezvolta abilitățile echipei noastre de vânzări și abilitățile de a interpreta tendințele și dinamica pieței, și de a veni cu soluții optime în relația cu clienții. Departamentul Medical conectează diferite proceduri de înregistrare, evaluare și înregistrare preț, includerea pe lista de medicamente subvenționate. Datorită poziției sale, Departamentul Medical acționează în conformitate cu actualele proceduri standard de operare, cu prevederile legale locale și internaționale. Din acest punct de vedere, ei fac toate eforturile necesare pentru a ajunge la o armonie cu prevederile legale, evident având consiliere juridică adecvată.
Activitățile Departamentul Medical sunt:
1. Înregistrarea medicamentelor: Înregistrare, re Înregistrare, variații, PSURs
2. Înregistrarea prețurilor / subvenționarea medicamentelor: elaborarea și depunerea dosarului de preț, elaborarea dosarului de includere a produsului pe lista de medicamente subvenționate, de monitorizare și de reînnoire a autorizațiilor
3. Sprijinirea Departamentul de Marketing: Informații medicale, materiale publicitare, colectarea de informații medicale
4. Asigurarea calității și controlul calității, dreptul de proprietate intelectuală, brevete și mărci comerciale
5. Asigurarea activităților de farmacovigilență în distribuția de medicamente
6. Relația cu autoritățile:
     Agenția Națională a Medicamentului
     Ministerul Sănătății
     Ministerul Sănătății diviziei de farmaceutice
     Colegiul Medicilor din România
     Casa Națională de Asigurări de Sănătate
     Oficiul de Stat pentru Invenții Românești și Mărci

Servicii: Sales

Echipa noastră de vânzări este interfața companiei cu clienții săi fie ca sunt medici, farmaciști, pacienți sau aparținători. Valorile companiei sunt împărtășite de fiecare angajat în parte și stau la baza criteriilor de selecție.
Fie ca sunt in fața medicilor, sau pacienților echipa de vânzări are în obiective satisfacția clientului și dezvoltarea unei relații pe termen lung. .

Suntem mereu informați despre progresele în domeniile în care activăm și la rândul nostru informăm clienții noștri asupra opțiunilor pe care le au în prevenție, în tratament, atat in ceea ce privește eficiența, cât și monitorizarea acestuia.
Activăm în specialități precum oncologie, obstetrică-ginecologie, transplant, ATI, cardiologie, endocrinologie, chirurgie, infecții nosocomiale și avem un portofoliu de clienți care ne permite dezvoltarea unui portofoliu de produse și servicii de top.

Servicii: Distributie

Lucrăm cu unul dintre cei mai importanți distribuitori din România, cu 7 filiale în toată țara și împreună ne angajăm să livrăm produsele în timp util și cu standarde înalte de calitate.
Suntem în măsură să livrăm mărfurile în mai puțin de 2 ore pentru județele cu filiale și în termen de 24 de ore pentru restul țării.